Dataplattform

Ved å benytte oss av ny teknologi og velutprøvde metoder leverer vi en dataplattform som blir grunnmuren i deres datadrevne virksomhet.

Når alle dataene er samlet på ett sted, får du et godt grunnlag for å skape mer verdi ut av dataene dine. Ofte benyttes disse dataene til bedre beslutningstøtte og analyser, men dataplattformen kan også bidra til store gevinster ved å automatisere prosesser gjennom integrasjoner og kunstig intelligens (maskinlæring).

Dataplattformen tilrettelegger for tilgjengeliggjøring, sammenstilling, kvalitet og strukturering av informasjon, samtidig som at sikkerhet og GDPR ivaretas. Våre kunder benytter seg ofte av en slik plattform som kilde for Power BI løsninger.

Vi er spesialister på dataplattform/datavarehus på Microsoft-plattformen, og leverer betydelige leveranser for kunder lokalt og nasjonalt.

Kompetanse

Teamet vårt har mange års erfaring med utvikling av datavarehus og dataplattform. Vi har den fagkunnskapen og kompetanse dere trenger for å implementere en robust dataplattform basert på Microsoft-teknologi.
Våre kompetente og engasjerte konsulenter leverer gode og robuste løsninger, og vi er stolte over å kunne vise til mange gode tilbakemeldinger fra våre kunder.

Data som strategisk ressurs

En dataplattform vil:

  1. Samle alle data på ett sted

  2. Øke tilgjengeligheten til data

  3. Bidra til å styrke kvaliteten på dataene dine

  4. Være et grunnlag for mer nøyaktig beslutningsstøtte, analyser og prediksjoner

  5. Utvikles sammen med din bedrift