Om oss

Vi er lidenskapelig opptatt av å hjelpe med digitaliseringen som mange nå er i gang med.

Vi jobber med alle typer data og sikrer at verdiene kundene våre har investert inn i andre forretningssystemer blir ivaretatt og utnyttet optimalt gjennom tettere integrasjoner og datautnyttelse på tvers av løsninger i organisasjonen.

Siden starten i 2014 har vi bygd et sterkt fagmiljø med engasjerte konsulenter som brenner for datadrevne løsninger.

 

Vår historie

I mange år var vi en del av Profitbase og PBC, og fra 1. april 2022 ble vi Fraktal og står nå på egne bein. Vi har kontorer i Sandnes, Oslo og Trondheim og leverer våre tjenester til mer enn 100 kunder rundt om i hele landet. 

Vi jobber tett med våre kunder for å sette data i arbeid og skape verdi. Det er vår visjon: Sammen skaper vi verdi av data! 

Verdiene våre er med oss i alt vi gjør: Lagspill, nytenking, dele kompetanse, arbeidsglede og lidenskap for teknologi og fag, er viktig både i samspill med kundene våre og for å skape trivsel og engasjement. 

Samfunnsengasjement:

Hvert år stemmer ansatte i Fraktal frem hvilket formål vi sammen ønsker å støtte. I år er vi stolt av å kunne bidra med midler inn til Mental Helse Ungdom.

Tekst fra Mental Helse Ungdom:

Det finnes over en million ulike grunner til at vi kan ønske å gi opp livet, grunner til at vi ikke orker mer. Men, det vi vet er at vi trenger kun 1 grunn til å velge livet. Mental Helse Ungdom jobber for å skape disse grunnene for barn og unge. For ingen skal ha det så vanskelig at døden blir eneste utvei.

Med Fraktal på laget får du en sammarbeidspartner som hjelper deg å realisere din digitale strategi.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på post@fraktal.no