Jobb hos oss

Liker du å jobbe med teknologi, data og forretning?

Foto Ingar Sørensen

Vi har høy kompetanse og lang fartstid innenfor dataplattform, PowerBI, maskinlæring og integrasjoner, hovedsakelig på Microsoft plattformen. Vi sitter på mye kompetanse og lang erfaring, og er et av landets sterkeste konsulentmiljø innenfor vårt område. Det er vi veldig stolte av.

Vi er i vekst og nå trenger vi flere på laget vårt som ønsker å utvikle seg selv og selskapet, og som vil jobbe tett med kunder for å levere digitale løsninger og tjenester. Er du en god match for oss?

Fraktal som arbeidsgiver

Foreløpig er vi 50 ansatte fordelt på våre trivelige lokaler på Fornebu, Sandnes og i Trondheim. Vi er et sterkt fagmiljø hvor man er tett på ledelsen, kunden og det som rører seg. Vi har sterk tro på teamwork og en kultur hvor det er naturlig å dele med hverandre. Vi heier på nytenkning, innovasjon og lidenskap for faget.

Engasjement og arbeidsglede er viktig for oss, og til nytte for kundene våre. Med en flat organisasjonsstruktur har du gode muligheter til å påvirke løsningene du er med på å levere og måten vi samarbeider på.

Vi er en gjeng med høye ambisjoner, lave skuldre og runde albuer. Hos oss er det lett å trives.

Det er også verdt å nevne at vi har blitt sertifisert som et Great Place to Work i både 2022, 2023 og 2024, gjennom Great Place To Work Institute sin medarbeiderundersøkelse «Trust Index». Undersøkelsen måler graden av opplevd tillit, stolthet og fellesskap blant våre ansatte: Fraktal | Great Place To Work® Norway Norway .

I 2023 kom vi faktisk på andreplass i kåringen av Norges Beste Arbeidsplasser i størrelseskategorien 20-49 ansatte. Det er vi veldig stolte av, samtidig som vi blir motiverte til å fortsette å jobbe for at kollegaene våre skal trives i jobben sin.

Send gjerne en epost til Marie Tokheim på post@fraktal.no for spørsmål om rekruttering.