Scaleup of the Year!

Gründer Stian Bakke og operativ leder Inge Arild Leknes på scenen for å motta prisen.

Wow, vi vant! Så utrolig stas, og overraskende, å få den fine prisen som Scaleup of the Year på Impact Awards 2024.

Hele gjengen i Fraktal var på tur til SQLBits i England da vi fikk beskjed om at vi var nominert. Dette kom uventet på, men var selvsagt veldig stas. At vi også skulle bli kåret til vinnerne av prisen, gjør oss veldig stolte og ydmyke.

– En kjempestor takk til alle våre dyktige kollegaer som har bidratt på denne fine reisen. Dette er virkelig en lagseier, sier daglig leder, Siv Sødal stolt. Det samsvarer med takketalen som Stian Bakke hadde fra scenen etter at vinneren ble annonsert. Her takken han både kollegaer, lokale kunder og samarbeidspartnere som har vært med oss i mange år. – De har virkelig bidratt til vår utvikling og vekst, sier Stian takknemlig.

  «A company that has experienced and delivered recent growth, while maintaining a strong commitment to its vision. They have a well-established reputation for innovation and excellence, and have a strategy for continued growth and expansion. Overall, this company is an example of what it means to be a successful scale-up, and has made an impact on its industry.» 

Juryen besto av representanter fra Nordic Edge, Sparebanken Vest, Sopra Steria og Slingshot. For prisen for «Scaleup of the Year» var vi nominert sammen med Aqua Robotics og Wenn.

Dette var andre året Impact Awards ble arrangert og arrangementet består av en konferanse-del på dagtid, samt en prisutdeling om kvelden. Innovation Dock står bak Impact Awards, og tanken deres er å bygge bro mellom allerede etablerte selskaper i regionen og bedrifter i oppstartsfasen.

Vi kom i snakk med flere spennende bedrifter gjennom arrangementet, i tillegg til at vi fikk bli kjent med flere gjennom det som foregikk på scenen.

– Vi ønsker lykke til videre til mange flotte gründerbedrifter i regionen. Det er så kult å se alt som vokser frem i området. Vi heier skikkelig på dem og digger når vi kan bruke hverandre lokalt«, sier gründer i Fraktal, Stian Bakke.