Møt oss på AquaNext 2024 

AquaNext er en unik møteplass der oppdrettere, leverandører, politikere og forvaltning samles for å sette agendaen for en bærekraftig utvikling innen akvakultur. Det rettes fokus mot sentrale områder som spiller en avgjørende rolle for fremtidens akvakultur og økt matproduksjon. 

Vi stiller som hovedsamarbeidspartner når det hele går av stabelen i Stavanger Forum 11.-13.juni. Kom og møt oss på vår stand i utstillingsområdet.  

Som hovedsamarbeidspartner har vi bidratt med utforming av det digitale sporet. Vår egen Trond Erik Bones er prosjektleder for dette, og han er stolt over foredragslisten for konferansen.

 Gjennom vårt tette samarbeid med næringen, forskningsmiljøer og leverandører ønsker vi å være med på å forme fremtiden for bærekraftig sjømatproduksjon 

Stian Bakke og Trond Erik Bones fra Fraktal er sentrale bidragsytere på det digitale sporet onsdag 12.juni.

– Vi er veldig glade for samarbeidet med Fraktal, sier Sigurd Vik, daglig leder i AquaNext. – Vi har fått med profesjonell partner i Fraktal, og i samarbeid med forskningsinstitusjonen Norce, IKT Norge og andre partnere i leverandørindustrien, har vi en svært dyktig fagkomite for til å ivareta programmet for det digitale sporet.

Det digitale sporet vil bli ledet av Shahzad Rana, tidligere teknologidirektør i Microsoft gjennom mange år. Digitaliseringsminister Karianne Oldernes Tung kommer. Man vil også møte Camilla Stoltenberg, Trond Kathenes, Elin Hauge, Jan Tegnander – og ikke minst Ingrid Sternhoff fra Aker BP ASA som deler erfaringer fra landets fremste selskap innen digitalisering i oljebransjen. 

Vår egen Stian Bakke skal også holde et innlegg med tittelen «Hva kreves av kompetanse, teknologi og finansiering for å høste og analysere data fra installert utstyr og andre datakilder?» 

Som hovedsponsor deler vi ut flere gjestebilletter til utstillingen. Ta kontakt på post@fraktal.no hvis du ønsker billett(er).

Les mer om utstillingen og konferansen her: https://aquanext.no/