Platinum partner på Make Data Smart i Trondheim

16.november arrangerer Den Norske Dataforeningen (DND) konferansen Make Data Smart i Trondheim, og i år stiller Fraktal sterkt opp som Platinum partner og med foredragsholder. På denne konferansen treffes mange dataglade folk som er interessert i verdien av data – akkurat som vi i Fraktal.

– Med nylig oppstart i Trondheim er det viktig for oss i Fraktal å være til stede på det som skjer innen vårt fagområde i byen, sier daglig leder Siv Sødal. – Vi ønsker å vise oss frem i Trondheim og by på vår ekspertise. Vi gleder oss samtidig veldig til å komme i kontakt med mange hyggelige folk på standen vår, og kanskje kan vi være med å inspirere noen.

Det ligger nemlig godt forankret i vår kultur å dele kunnskap, og vi stiller derfor gledelig opp med en speaker fra gjengen. Tor Martin Antonsen, rådgiver og konsulent i Fraktal, skal ha et foredrag sammen med vår gode kunde og samarbeidspartner, Marius Røstum fra Bitastad AS. Lytterne til foredraget vil få et innblikk i Bitastad sin reise sammen med Fraktal, fra kompleks rapportering over til et datavarehus som er felles for over 150 restauranter. Målet er å inspirere andre til å se mulighetene som finnes, og dele erfaringer som kan være nyttig for mange. Vi vil belyse ulike suksessfaktorer og fallgruver i arbeidet for å tilgjengeliggjøre data som gir innsikt til hele konsernet, sier Tor Martin Antonsen. Du kan lese mer om samarbeidet med Bitastad her: Bitastad, over 150 restauranter i ett felles datasystem – Fraktal

Fv: Trond Erik Bones, teamleder i Trondheim, Siv Sødal, daglig leder og Stian Bakke, gründer og ansvarlig for teknologi og forretningsutvikling, ser frem til Make Data Smart i Trondheim 16.november.

Trond Erik Bones, teamleder i Fraktal i Trondheim, er en del av programkomitèen til årets Make Data Smart i Trondheim. – Vi har jobbet lenge med å sette sammen et variert og dagsaktuelt program for konferansen, og nå gleder vi oss stort til dagen kommer da spente deltakerne kommer inn dørene på Quality Hotel Prinsen for å lære, dele og bli inspirert for fremtiden. Ekstra stas er det jo selvfølgelig at Fraktal virkelig har kommet på banen i byen og viser deg som en del av fagmiljøet her, sier Trond Erik Bones.