Norges 3. Beste Arbeidsplass 2024

Fraktal ble nylig kåret til Norges tredje Beste Arbeidsplass i størrelseskategorien 10-49 ansatte av Great Place To Work Institute.

– Jeg er ydmyk og stolt over å få jobbe med så mange fine kollega som alle bidrar til at Fraktal er en god plass å være. En stor takk til alle, sier daglig leder Siv Sødal.

I 2022 kom vi også på pallen, og ble kåret til Norges 2. Beste Arbeidsplass for 20-49 ansatte. Fraktal har samtidig blitt sertifisert som et Great Place to Work i 2022, 2023 og 2024 med god margin, gjennom Great Place To Work Institute sin medarbeiderundersøkelse «Trust Index». Denne grundige undersøkelsen gir oss nyttige tilbakemeldinger fra de ansatte som vi kan jobbe med gjennom året.

 

 I Fraktal legger vi stor vekt på det gode lagspillet. Hver dag spiller vi hverandre og kundene våre gode, og skaper gode løsninger sammen. Det er lett å trives når en har så mange fine folk rundt seg.» 

Jannik Falck, CEO i Great Place To Work, på Colosseum Kino under kåringen av Norges Beste Arbeidsplasser 2024

– En Great Place To Work Sertifisering gir innsikt i, og avdekker, kvaliteten på egen organisasjonskultur og ledelse i virksomheten. Perspektivene og metoden som blir anvendt er solid forankret og underbygget av omfattende uavhengig forskning. Vår metode er den eneste som har dokumentert påvist sammenheng mellom god arbeidskultur og økonomiske resultater, sier CEO i Great Place to Work, Jannik Falck. 

-Det har vært veldig spennende å følge Fraktal sin reise til nå, og å høre hva de gjør for å styrke og opprettholde den gode kulturen, også når de er i vekst, sier rådgiver i Great Place To Work, Anniken Gjærum Olsen.

 Jeg blir så stolt av gjengen i Fraktal som jobber hver dag for at dette skal være et fint sted å jobbe. Å se den gode kulturen vår i praksis i hverdagen er skikkelig fint. Dette er en ordentlig lagseier. 

Her kan du lese mer på Great Place To Work sine nettsider: Fraktal (greatplacetowork.no)