Sponsor og speakers på DataSaturday Oslo

Da DataSaturday Oslo gikk av stabelen i september stilte vi som sponsor med hjertet utpå drakten, klare for å møte nye folk, foredrag og fart på standen, sammen med 300 andre dataglade folk! 

Og vi stilte så klart med et sterkt lag! Elena Filonenko og Tor Martin Antonsen holdt foredrag om calculation groups for Tabular modeller og Power BI – som forhåpentlig fikk salen til å bli inspirert og tenke litt nytt angående mer avanserte måter å bruke verktøyet. I vår kultur står nemlig kontinuerlig læring høyt, og vi deler gjerne vår kompetanse med alle. Elena og Tor Martin delte sine erfaringer og fortalte om fordelene som gjør at en kan lage mer fleksible datamodeller og øke funksjonalitet i rapportene.  

 Målet med foredraget vårt var å bidra til at flere får innblikk i mer avanserte måter å bruke calculation groups. Vi ville inspirere og vise frem eksempler som folk kan ta med seg hjem og forhåpentligvis bli enda bedre konsulenter 

På stand ble besøkende tatt godt imot av Lars Kartevoll og Martin Sundelius. Smilene satt løst og det ble mye dataprat, akkurat som vi liker det! Ekstra heldig var også vinneren av vår sponsorpremie som selvfølgelig var LEGO StarWars R2-D2.

Tusen takk til alle de fine folkene i arrangementskomiteen, alle speakere og deltagere som bidro til at det ble en knallbra Data Saturday.

Den fornøyde vinneren av konkurransen på standen vår, Are K Skaar, og teamleder i Oslo, Martin Sundelius.