Fraktal fosser fram

Året som gikk medførte nytt navn og nye eiere. Nye system ble innført og nye kunder og kolleger henført. Det tar Siv Sødal med seg når hun nå gyver løs på 2023 som leder av Fraktal.

– På full fart inn i nytt år ønsker vi i Fraktal å takke alle ansatte, kunder og samarbeidspartnere for det gode samarbeidet i året vi har lagt bak oss. Vi har fått til mye bra sammen og vi ser frem til å utvikle og forvalte enda flere løsninger, og ikke minst videreføre det gode samarbeidet i året vi nå starter på, sier daglig leder Siv Sødal.

– Vår gode gjeng med konsulenter og ledere i Fraktal har stått på, vi har utviklet og løftet bedriften sammen, samtidig som vi har holdt fremdriften oppe på alle leveransene og prosjektene hos våre kunder. Det er jeg skikkelig stolt av. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Sødal.

Hun hyller de ansattes evner til å skape gode tillitsfylte kunderelasjoner og synes alle i selskapet skal ha en del av æren for løftet bedrfiten har hatt.

– Det er ingen tvil om at “teamwork” er en solid styrke i Fraktal, sier Siv. 

Et år med full fart fremover
Øgreid kom inn som eier i 2022 og endringene med eierbytte skapte nye muligheter for Fraktal.
Det er viktig å gripe potensialet i mulighetene som kommer vår vei. Vi står ikke stille, vi utvikler oss hele tiden, både med lojale ansatte gjennom mange år og med nye flinke folk som kommer inn i selskapet. Ikke minst utvikler vi oss med nye teknologier og tjenester sammen med kundene våre, sier Sødal.

Fraktal står støtt
Innenfor dataplattform, maskinlæring og Power BI er konkurransen om kundeoppdrag, og om å beholde og ansette dyktige konsulenter stor.

Sødal tror at det fremover vil være stor etterspørsel etter kompetansen de besitter i Fraktal, og som selskap er de beredt til å ta sin del av ansvaret for å bygge kompetanse og kapasitet. Det gjør de ved å gi flere muligheten til å utvikle seg til dyktige konsulenter i selskapet. Helt konkret ser nå Fraktal etter dataingeniørene eller økonomene som brenner for å effektivisere og skape forretningsverdi av kunders data. 

Nyttig faginfo for din bedrift i 2023
Erfaring tilsier at det fortsatt er mange virksomheter som ikke har utnyttet verdien som ligger i egne data, og som har behov for å få satt sine data “i arbeid”, som de sier i Fraktal.  

I 2023 planlegger derfor Fraktal å hjelpe nye kunder, men ikke minst eksisterende kunder, til å utvikle og forvalte sine data på en mer effektiv måte og i større grad som en strategisk ressurs
Sødal tror også at flere kunder fremover vil fatte interesse for både maskinlæring og kunstig intelligens. 

– Vi skal fortsette å holde oss oppdatert på den nyeste teknologien og gi våre kunder de beste rådene for deres behov når det gjelder dataplattform, Power BI og maskinlæring. 

 

 Det viktigste for oss i 2023 blir å fortsette arbeidet vi gjør i dag, innenfor alle bransjene vi er sterke i. Vi har som mål å få ombord 15 nye konsulenter til neste år og ser også på mulighetene for å starte opp avdelingskontor i ny by