Fraktal er nominert til DN Gaselle for 4. året på rad

Mye spennende på gang

Over de siste årene har vi bygd et sterkt fagmiljø innenfor dataplattform, Power BI, integrasjoner og maskinlæring hovedsakelig på Microsoft-plattformen. Nå teller vi 41 ansatte, fordelt på våre to kontorer i Sandnes og Oslo. Herfra utvikler vi løsninger for kunder over hele landet. Vi har etter hvert etablert mange gode langsiktige kundekontakter og samarbeidsavtaler. Videre har vi mye spennende på gang, spesielt innenfor utvikling av maskinlæringsløsninger og smarte datavarehusløsninger for utvalgte kundesegmenter.

Våre kompetente og engasjerte konsulenter leverer gode løsninger, og vi er stolte over å kunne vise til mange gode tilbakemeldinger fra kundene våre. 

Vi er en gjeng dataingeniører og økonomer, med solid forretningsforståelse. Vi har også god erfaring med å forstå kundenes behov. Vår teambaserte leveransemodell er avgjørende for vår suksess. Den styrker kvaliteten til løsningene. Videre har vi en sterk kultur for å dele kompetanse, både internt og med kundene våre. Sammen skaper vi verdi av data! 

Trenger stadig flere dyktige konsulenter

“Vi skal være en kompetent og god samarbeidspartner for våre kunder. Våre dyktige konsulenter skal ha mye av æren for den veksten vi har hatt i selskapet over de senere årene. De betyr alt for at kundene er fornøyde, og at vi stadig vinner nye prosjekter og lykkes med vår satsning” sier Siv Sødal, daglig leder i Fraktal og legger til: “Vi trenger stadig flere dyktige konsulenter med på laget, åpne søknader ønskes velkomne.” 

Norges raskest voksende bedrifter

Årets gasellebedrift er en utmerkelse som drives av Dagens Næringsliv sammen med Dun & bradstreet. Det kåres av Dagens Næringsliv det de kaller «Gasellevinnere» blant «Gasellebedrifter» i Norge – i samtlige fylker. Disse konkurrerer om tittelen «årets gasellebedrift» – eller årets gaselle.   

Kvav til gasellebedriftene:

  1. At de er 4 år eller mer siden bedriften ble etablert

  2. At bedriften skal ha hatt omsetningsvekst de siste 4 årene

  3. At omsetningen skal være mer enn dobbelt de siste 4 årene

  4. At bedriften har hatt positivt driftsresultat i alle de siste 4 årene