Robust selskap i vekst

For oss i IT-selskapet Fraktal er det å være robust en sentral del av virksomheten. Solid kunnskap, gode folk og god, stabil vekst kjennetegner oss. Det viser vi gjennom et stadig stigende resultat, en jevn og god rekruttering og med en solid ledelse med ambisjoner. Dette er grunnen til Fraktal for femte året er nominert til årets Gaselle.

– Dette er vi utrolig stolte over å ha oppnådd, sier daglig leder i Fraktal, Siv Sødal. Hun takker staben sin for det solide arbeidet som legges ned overfor en rekke mellomstore og store bedrifter som selskapet jobber sammen med. Mange av kundene har de hatt over lang tid. – Dette sier noe om kontinuiteten vår og at måten vi jobber med systematisk kompetansedeling og rekruttering av gode folk der mange har spisskompetanse på en del områder gir resultat, mener Sødal.

Foto Inge Sørensen

Den interne kompetansedelingen vi har bygget mye av kulturen vår rundt, har også blitt et av vårt varemerker. Det viser igjen i hvordan vi i Fraktal bruker kompetansen, på en måte som kommer kundene våre til gode. Det er også grunnen til at mange av kundene velger Fraktal som samarbeidspartner over tid. Les gjerne mer om våre kunder her.

– Vi skal være en kompetent og god samarbeidspartner for våre kunder, og våre dyktige konsulenter skal ha mye av æren for den veksten vi har hatt i selskapet over de senere årene. De betyr alt for oss at kundene er fornøyde, og at vi stadig vinner nye prosjekter og lykkes med vår satsning, sier Sødal og legger til: – Vi trenger også stadig flere dyktige konsulenter med på laget, åpne søknader ønskes velkomne.

Foto Inge Sørensen

Sammen om de gode løsningene

Fraktal har et sterkt fagmiljø innen Microsoft dataplattform, Power BI, integrasjoner og maskinlæring. Våre 41 ansatte er fordelt på to kontorer, i Sandnes og i Oslo og fra disse lokasjonene utvikler Fraktal løsninger for kunder over hele landet, og innenfor en rekke ulike bransjer.

– Vi er en gjeng dataingeniører og økonomer, med solid forretningsforståelse der god erfaring med å forstå kundenes behov står sentralt. For oss er det å jobbe i team en avgjørende faktor for vår suksess, sier Sødal.

Norges raskest voksende bedrifter

Årets gasellebedrift kåres av Dagens Næringsliv i det de kaller «Gasellevinnere» blant «Gasellebedrifter» i Norge – i samtlige fylker. Disse konkurrerer om tittelen «årets gasellebedrift» – eller årets gaselle. I kåringen blir man kjent med de bedriftene som vokser mest i Norge og kan lære av deres erfaringer. Fraktal er nominert som Gaselle-bedrift for femte år på rad og oppgir en vekst siden 2018 på 111,97 %. Dagens Næringsliv har kåret landets mest fremgangsrike bedrifter siden 2003.

Kriteriene for å være nominert til en gasellebedrift er;

  1. At de er 4 år eller mer siden bedriften ble etablert

  2. At bedriften skal ha hatt omsetningsvekst de siste 4 årene

  3. At omsetningen skal være mer enn dobbelt de siste 4 årene

  4. At bedriften har hatt positivt driftsresultat i alle de siste 4 årene